Suntem un grup de oameni dedicați, uniți de dorința de a face bine și de a aduce speranță în viețile celor mai puțin norocoși. Asociația noastră poartă cu mândrie numele de Lana de Aur, inspirat de legenda din mitologia greacă, care spune ca Lana de Aur era un obiect de mare valoare păzit de un dragon, iar Jason și Argonauții și-au unit forțele pentru a o recupera, demonstrând curaj, perseverență și spirit de echipă. La fel și noi, membrii Asociației Lana de Aur, ne-am unit pentru a îndeplini misiuni nobile, depășind obstacole și oferind speranță celor în nevoie.

Cine Suntem

Asociația Lana de Aur este formată din 40 de membri, fiecare cu un parcurs unic în proiecte caritabile personale. Am decis să ne unim forțele pentru a avea un impact mai mare și pentru a aduce schimbări pozitive în comunitățile noastre. Credem că prin colaborare și solidaritate putem combate sărăcia și putem oferi o viață mai bună celor aflați în nevoie.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este simplă, dar puternică: să ajutăm persoanele defavorizate și să luptăm împotriva sărăciei. Credem în puterea comunității și în capacitatea noastră de a face o diferență reală atunci când ne unim eforturile. Prin proiectele noastre, dorim să oferim sprijin material, educațional și emoțional celor care se confruntă cu dificultăți.

Valorile noastre

  • Solidaritate: Credem în puterea comunității și a colaborării.
  • Compasiune: Ne pasă cu adevarat de cei pe care îi ajutăm.
  • Integritate: Acționăm cu onestitate și transparență în toate proiectele noastre.
  • Perseverență: Suntem dedicați cauzei noastre și nu ne lăsăm descurajați de dificultăți.

Cum ne puteți susține

Ne dorim ca eforturile noastre să ajungă cât mai departe, iar pentru aceasta avem nevoie de susținerea voastră. Fie că este vorba de donații, voluntariat sau pur și simplu de a răspândi vorba despre misiunea noastră, fiecare gest contează și aduce un strop de speranță în viețile celor pe care îi ajutăm.

Împreună putem face o diferență!

Contact

Pentru a afla mai multe despre proiectele noastre și despre cum ne puteți sprijini, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă ghida în procesul de a deveni parte din familia Lana de Aur.